skip to Main Content

HET TEAM

Als professionals en ervaringsdeskundigen vormen wij samen directie en bestuur van Stichting Emovere. Gepassioneerd en zonder winstoogmerk willen wij bewustwording vergroten en kennis verspreiden over hoe onbegrepen lichamelijke klachten verholpen kunnen worden.

Wij zijn er daarbij van overtuigd dat het behandelen van de psychologische oorzaak van deze klachten noodzakelijk is voor een effectieve en duurzame genezing. Wij hopen dat deze kennis ertoe bijdraagt dat meer mensen sneller en volledig herstellen.

MARJON OOMENS – BEDRIJFSKUNDIGE EN ERVARINGSDESKUNDIGE
Directeur

Een jarenlange zoektocht langs vele artsen en therapeuten, in zowel het reguliere als alternatieve circuit, leerde mij (over)leven met chronische post-whiplash klachten,…..

MARTEN KLAVER – NEUROLOOG N.P. & SOLK DESKUNDIGE
Secretaris Bestuur

Als kritische arts en aanhanger van de rationele geneeskunde heb ik mij altijd afgevraagd of de gestelde diagnose wel deugt en of de bijpassende behandeling klopt. Hierdoor zag ik dat de helft van de diagnosen-behandelingen rammelt….

ROELINE VAN DRIEL – SENIOR ADVISEUR & PROJECTLEIDER, VOORMALIG ZORGPROFESSIONAL
Voorzitter Bestuur

Al ruim 10 jaar zet ik me op diverse manieren in om SOLK problematiek voor het voetlicht te brengen en een andere wijze van kijken en handelen hieromtrent te implementeren in de praktijk…….

SASKIA DE BRUIN – TRAINER, AUTEUR & ERVARINGSDESKUNDIGE
Bestuurslid

Door het zelf langdurig ervaren van onbegrepen klachten begon een zoektocht naar een etage dieper in de mens, namelijk het gevoel, de emoties, het lichaamsgewaarzijn en beweging. Over mijn weg naar herstel van onder andere reumatische en gewrichtsklachten heb ik geschreven in “Weg van de pijn”…….

NIENKE FEBERWEE – FYSIOTHERAPEUT & EIGENAAR EMOTIE ALS MEDICIJN
Penningmeester Bestuur

Als fysiotherapeut behandelde ik veel mensen met chronische lichamelijke pijn en andere klachten. Helaas bleek fysiotherapie vaak onvoldoende effectief bij deze patiëntengroep. Deze observatie leidde er toe dat ik mij verder ging verdiepen in een effectieve benadering van chronische pijn…….

PETULIA VAN TIGGELEN – REGISSEUR, SCHRIJVER, COACH & ERVARINGSDESKUNDIGE
Bestuurslid

Vier jaar geleden ben ik door mentaal, emotioneel onderzoek van mijn ernstige vorm van astma afgekomen waar ik 40 jaar lang, vanaf mijn 4e, mee worstelde. Daardoor kon ik, ondanks mijn verminderde longcapaciteit, stoppen met mijn dagelijkse medicatie…….

Back To Top