Skip to content

Scholingsmodule

Het ontsluiten van jouw innerlijke wijsheid: weer in contact met je hoofd, hart en buikintelligentie’.

SCHOLING DOOR MIRANDA LAURANT
Als transformatief energetisch coach begeleidt zij vanuit haar Coachpraktijk ‘Miranda Laurant, praktijk voor coaching & advies’ mensen die meer in hun kracht willen staan, meer zingeving willen ervaren en/of vastlopen in het leven.

Ook begeleidt zij mensen die een hoge maatschappelijke druk ervaren en zich continu gespannen voelen en/of andere lichamelijke, mentale of emotionele klachten ervaren waar veelal geen medische oorzaak voor wordt gevonden. Mensen worden door Miranda begeleid om weer in contact te komen met de innerlijke wijsheid van het lichaam zodat het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en transformatie kan plaats vinden.

Miranda begeleidt mensen vanuit de wijsheid van haar 3 intelligenties. Ze zet haar hoofd, hart en buikintelligenties in, oftewel haar intellect, analytisch vermogen, intuïtie en het vermogen om af te stemmen.

Miranda is tevens lector Organisatie van Zorg en Dienstverlening bij de HAN University of Applied Sciences. Zij zet zich in om de zorg te transformeren, met meer aandacht voor holistische zorg én de promotie van (positieve) gezondheid. Haar motto is “Anders voelen, denken en doen”. Dit geldt niet alleen voor de professionals, maar ook voor patiënten – eigenlijk voor ons allemaal. Hoe meer wij in staat zijn om verbinding te maken met onze innerlijke wijsheid, hoe meer wij in onze kracht gaan staan.

Een burn-out was voor Miranda de omslag en start van een persoonlijk ontwikkelproces en bewustzijnsgroei. Deze kennis brengt zij graag over, om jou te inspireren als startpunt voor transformatie. Om al kennis te maken met Miranda kun je de volgende website bekijken:

www.MirandaLaurant.nl

INHOUD SCHOLINGSMODULE
Tijdens een 2-daagse scholing – of beter gezegd een ervaringsreis – neemt Miranda je mee naar jouw innerlijke wijsheid. De wijsheid van je drie breinen: hoofd, hart en buikintelligentie. Zij zal starten met de theoretische basis. Het is namelijk neurowetenschappelijk bewezen dat we deze drie breinen hebben, waarbij ieder brein zijn eigen primaire functies heeft. Ook het belang van coherentie en hartcoherentie komt aanbod. Via concrete oefeningen laat zij je kennismaken met de eigen innerlijke wijsheid, welke blokkades mogelijk in de samenwerking van de drie breinen wordt ervaren en geeft zij praktisch handvatten hoe je met de drie breinen in je dagelijkse leven kunt communiceren.

De eerste dag zal vooral gericht zijn op de kennismaking met je drie intelligenties. Theorie en oefeningen zullen elkaar afwisselen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete oefeningen om contact te blijven maken met je innerlijke wijsheid.

De tweede dag zal gericht zijn op een terugkoppeling van je eigen ervaringen op basis van de oefening die thuis is uitgevoerd, een verdieping en zal Miranda een begeleidende oefening doen waarmee toegang wordt gegeven tot de hoogste expressiefuncties van de drie intelligenties. Zij zal afsluiten met een proeverij dat deze drie breinen je nog meer kunnen vertellen en maak je kennis met de talenten die aan de drie breinen zijn verbonden. Er is geen voorbereiding nodig om deze module te volgen.

OPBRENGST
Aan het einde van de scholingsmodule:

  • Heb je inzicht in het functioneren van de drie intelligenties;
  • Ben je in staat om blokkades tussen de drie intelligenties te (h)erkennen;
  • Kun je coherente ademhaling in je eigen leven toepassen en kun je anderen hierin begeleiden;
  • Kun je hartcoherente ademhaling in je eigen leven toepassen;
  • Ben je in staat om met je drie breinen te communiceren, waardoor je blokkades kunt opheffen waardoor je o.a. minder stress gaat ervaren, makkelijker beslissingen kunt nemen, moeiteloos in actie kunt te komen, meer zingeving gaat ervaren en ook vanuit verbinding relaties makkelijke kunt aangaan en onderhouden.
  • Heb je kennisgemaakt met de negen talenten die aan de drie breinen zijn verbonden.

DATA
Twee middagen op 13 maart en 12 juni 2024 van 13.00 – 17.00 uur.

KOSTEN
De kosten voor deze scholingsmodule bedragen € 189,50 excl. btw. Dit is inclusief koffie, thee, water en een versnapering in de pauze.

LOCATIE EN VERVOER
Landgoed Zonneoord, Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op Landgoed Zonneoord. Het dichtstbijzijnde treinstation is Ede/Wageningen, vandaaruit kan je een ov-fiets nemen (15 minuten fietsen) of we kunnen je ophalen van het station. Laat ons via scholing@stichtingemovere.nl weten als dit nodig mocht zijn.

INSCHRIJVEN
Wil je deelnemen? Vul dan dit aanmeldformulier voor de scholing van Miranda Laurant in. Na aanmelding ontvang je, per mail een factuur. Na ontvangst van je betaling is je deelname bevestigd.

De scholingsmodule is toegankelijk voor iedereen die zich aangemeld heeft als vriend van Stichting Emovere.

Back To Top