Skip to content

Scholingsmodule

Ervaringsgerichte reis naar zelfzorg, zelfhelend vermogen en transformatie’ speciaal voor zorgprofessionals.

SCHOLING DOOR MARIEKE GIELEN
Als medisch transformatief coach en regressietherapeut begeleidt zij vanuit haar praktijk ‘Dokter Marieke’ mensen met chronische aanhoudende klachten en mensen die vastlopen in het leven op hun pad van zelfhelend vermogen en transformatie.

Marieke is een bezield, gepassioneerd mens met een missie, namelijk het inspireren en begeleiden van anderen met een lach & een traan, met als hoogste doel bewustzijnsgroei. Bewustzijnsgroei ten aanzien van de kracht van onze eigen binnenwereld, wat daar al is, wat daar speelt, wat daar geheeld wil worden.

Daarnaast is het haar missie om samen met gelijkgestemden de zorg te transformeren naar een meer medemenselijke en holistische zorg. En dat begint bij de zorgprofessional zelf. Want hoe meer wij in verbinding staan met onze essentie, hoe meer wij in verbinding zijn met de persoon tegenover ons. Noodzakelijke stilstand heeft het Marieke inzichtelijk gemaakt dat zij – door gebrek aan zelfzorg – uit verbinding was met haar essentie. Na een persoonlijk ontwikkelproces en bewustzijnsgroei – door het doorlopen van veel transformatieve processen -, heeft Marieke het roer omgegooid en is zij haar hart gaan volgen met als hoogste doel haar medemens te inspireren op het pad van zelfhelend vermogen en transformatie. Om al kennis te maken met Marieke kun je de volgende websites bekijken:
www.doktermarieke.nl
www.schoolforintegrativemedicine.nl

KORTE INHOUD SCHOLINGSMODULE
Tijdens deze 2-daagse ervaringsgerichte reis neemt Marieke je mee naar jouw binnenwereld en dus naar het hier & nu. Door middel van verschillende oefeningen en interventies komt er bewustzijn op jouw blokkades, angsten, beschermings- en coping mechanismen en alle identificaties hiermee, om zo laagje voor laagje dichter bij de essentie, jouw authentieke IK, te komen. Want als jij dichter bij jezelf bent, sta je automatisch dichter bij jouw patiënt of cliënt.

Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau, zal er ruimte ontstaan voor wie je echt in werkelijkheid bent, waardoor je verder kunt groeien én ontwikkelen op elk niveau. Ben jij klaar om de volgende stap naar een bezield mens te zetten? In een groep met gelijkgestemde zorgprofessionals zal jij je veilig en gedragen voelen om deze stap te maken. De energie van dit groepswerk versterkt en versnelt een dergelijk proces.

De eerste dag ‘de shit uit het verleden is de mest van onze toekomst’ staat in het teken van trauma, lichaams- en ademwerk en onze voorouders. Aan het einde van deze dag ga je naar huis met een aantal oefeningen voor de tussenliggende tijd.

Dag twee ‘alles start bij het hart’ staat in het teken van de kracht van het hart, het innerlijk kind, jouw passies en kwaliteiten. Aan het einde van deze dag integreren we het geheel.

OPBRENGST
Aan het eind van deze scholingsmodule zal je in het dagelijks leven meer rust ervaren in de hectiek om je heen. Je vertrouwt meer op je intuïtie en durft je aan het leven over te geven. Je zal meer vanuit authenticiteit en dankbaarheid handelen en spreken. Je zal meer verbinding ervaren met jouw patiënten/cliënten, omdat je vanuit je hart zorg levert. Een zorg die veel meer omvattend is dan je voorheen gewend was. Het vak als zorgprofessional zal meer vervuld zijn en voldoening geven, omdat je het met bezieling uitoefent.

Door de ervaringsgerichte reis is er bewustzijnsgroei ten aanzien van:

  • De kracht van jouw gevoel en jouw binnenwereld
  • De kracht van het erkennen, omarmen en doorleven van trauma via het lichaam
  • De kracht van intentie, meditatie, lichaams- en ademwerk
  • Trauma en voorouderlijk werk
  • De kracht van zelfzorg
  • De kracht van het hart
  • Jouw kwaliteiten, passie en manifestatie hiervan

DATA
De scholingsmodule van Marieke zal plaatsvinden op donderdag 26 januari van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag 4 april 2023 van 13.00 tot 17.00 uur. Het verzoek voor de eerste middag is een voorwerp mee te nemen dat voor jou symboliseert wat je los wilt laten. Voor de tweede middag een voorwerp dat voor jou symboliseert wat jouw kracht is. Daarnaast is het fijn om makkelijk zittende kleiding aan te hebben en een dekentje mee te nemen.

Vooraf aan deze eerste dag kan je – liefst dagelijks- deze meditatie doen (oortjes in voor de beste ervaring):

KOSTEN
De kosten voor deze scholingsmodule bestaande uit twee middagen bedraagt € 149,50 excl. btw. Dit is inclusief koffie, thee, water en een versnapering.

LOCATIE EN VERVOER
Landgoed Zonneoord, Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op Landgoed Zonneoord. Het dichtstbijzijnde treinstation is Ede/Wageningen, vandaaruit kan je een ov-fiets nemen (15 minuten fietsen) of we kunnen je ophalen van het station. Laat ons via scholing@stichtingemovere.nl weten als dit nodig mocht zijn.

INSCHRIJVEN
Wil je deelnemen? Vul dan dit aanmeldformulier voor de scholing Marieke Gielen in. Na aanmelding ontvang je, vanaf januari 2023, per mail een factuur inclusief een betaal-link. Na ontvangst van je betaling is je deelname bevestigd.

De scholingsmodule is op dit moment alleen toegankelijk voor zorgprofessionals die zich aangemeld hebben als vriend van Stichting Emovere.

Back To Top