Skip to content

Scholingsmodule

‘Online werken met klanten en emotionele blokkades’

De online scholingsmodule wordt verzorgd door Esther Drost. Esther heeft een achtergrond in IT, maar door haar chronische rug- en beenpijn heeft ze in 2016 een switch gemaakt.

Ze heeft maar liefst 38 methodes doorgeworsteld om van haar pijn af te komen en het Amerikaanse Zero Pain Now was het sluitstuk waarin ze uiteindelijk ook als enige in Europa gecertificeerd is. Daarnaast deed ze een aantal andere trainingen zoals NLP master practitioner, Tuia en Qi Cong, Rots en Water als ook therapeute worden in het Franse programma PBA (Psycho Bio Acupressuur) om emotionele blokkades vrij te maken. Haar laatste cursus van Stressortherapie met Marten Klaver is bijna afgerond. Ze woont al meer dan 20 jaar in Frankrijk en daar heeft ze onlangs een online Frans pijnvrij programma opgezet. Om al kennis te maken met Esther kun je de volgende website bekijken
https://magicreset.com/hoe-een-syndroom-van-afleidingspijn-chronische-rugpijn-veroorzaakt

KORTE INHOUD SCHOLINGSMODULE
In de verdiepingsmodule zal er aandacht geschonken worden aan wat er nodig is om online te werken met cliënten en wat de voordelen ervan zijn. Daarnaast zullen de meest voorkomende emotionele blokkades en hun schema’s behandeld worden. Tot slot zal er geoefend worden met een aantal handige NLP-technieken. Alles in de cursus is gericht met een specifieke focus op de bewuste en onbewuste emoties. De inhoud van de indeling per cursusavond zal na inschrijving nader toegelicht worden.

TER VOORBEREIDING
Ter voorbereiding op de eerste avond zullen een aantal vragen opgestuurd worden nadat jij je hebt ingeschreven.

OPBRENGST
Aan het eind van deze scholingsmodule heb je een beter beeld hoe je online werken kan inzetten en een aantal handvaten die het online werken makkelijker maken.

  • Je leert op te merken of en hoe een client emoties verdringt
  • Hoe je de cliënt uit de story-telling krijgt en hoe je effectiever kan doorvragen
  • Hoe persoonlijkheidskenmerken een rol spelen in het hebben van pijn
  • Je leert het verschil tussen basis emoties en afgeleide emoties
  • Je leert hoe je een client veilig bij zijn emoties kan houden ondanks de afstand door het online werken
  • Je leert een aantal reframe-technieken
  • Je leert over het ontstaan van emotionele blokkades en hun schema’s
  • Je leert hoe pijn en verdrongen emoties in de hersens opgeslagen worden

DATA
De online scholingsmodule van Esther zal online via Zoom plaatsvinden op 3 woensdagavonden in maart 2023. Op 8 – 15 – 22 maart telkens van 19.30 – 22.00 uur. Zorg dat je een goede microfoon hebt en natuurlijk speakers.

KOSTEN
De kosten voor deze scholingsmodule bestaande uit drie avonden en bedraagt € 99,00 excl. btw.

INSCHRIJVEN
Wil je deelnemen? Vul dan dit aanmeldformulier in voor de scholing van Esther Drost. Na aanmelding ontvang je, vanaf januari 2023, per mail een factuur inclusief een betaal-link. Na ontvangst van je betaling is je deelname bevestigd.

De scholingsmodule is op dit moment alleen toegankelijk voor vrienden van de Stichting Emovere, zowel voor zorg professionals als ervaringsdeskundigen.

Back To Top