Skip to content

“Zorg van Morgen” Documentaire door 4 jonge Dokters – Help je mee?

Zorg van morgen

Een documentaire over de zoektocht van 4 jonge dokters naar een gezondheidsgericht zorgsysteem dat kijkt naar mensen en niet alleen naar ziektes.
De artsen zijn overbelast en de patiënten hebben soms het idee dat ze niet worden gehoord. Hoe kunnen we dat veranderen? En welke initiatieven en veranderingen zijn er eigenlijk al gaande om de zorg weer menselijker te maken?
In onze zoektocht laten wij je het verhaal horen van (ex-)patiënten en stellen wij je voor aan een aantal inspirerende specialisten die het lef hebben gehad om een stapje verder te gaan.

Samen naar de Zorg van Morgen
Benieuwd naar onze zoektocht? Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze zoektocht wordt vastgelegd op beeld en uiteindelijk eind 2022 aan jou vertoond kan worden in een documentaire. Onze sprekers en een groot deel van de crew hebben hun tijd gedoneerd maar er blijven helaas veel productiekosten over (o.a. huur van camera’s, lichtapparatuur, locatiehuur en editors).

Om de Zorg van Morgen te realiseren hebben wij 13.000 euro nodig. Wij vragen daarvoor jouw hulp zodat wij dit samen mogelijk kunnen maken. Iedere euro telt en brengt ons dichter bij de Zorg van Morgen. Doe je mee? Zie hieronder de crowd funding link:
https://www.voordekunst.nl/projecten/14114-zorg-van-morgen-documentaire

Je kunt op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen via Instagram: @zorg.van.morgen. Vragen of opmerkingen? Je kan ons ook bereiken via onzezorgdocu@gmail.com.

Back To Top