Skip to content

Zeer geslaagde eerste scholingsmodule door Michael Hulst

Een groep van 15 enthousiaste mensen heeft 18 oktober mogen ervaren wat ‘De kracht van het niet weten’ met je doet. Handige tools zijn aangeleerd om direct te kunnen gebruiken in de praktijk. Daarmee was de eerste scholingsmodule van Stichting Emovere een feit.

Michael Hulst, samen met Petulia van Tiggelen, hebben met praktische oefeningen laten inzien wat zuiver waarnemen is, hoe focussen werkt en hoe je een bodyscan als ingang kan gebruiken om fysieke pijn te observeren.

Vragen als: ‘Mag je klacht of ongemak er zijn?’ en ‘Mag het er voor altijd zijn?’ gaven antwoord op het oordeel over je klachten. Met precies voelen kwam je dichterbij weerstand. Die weerstand werd onderzocht en bracht je naar diepere, onbekende lagen van jezelf. Daardoor kon er op gevoelsniveau een perceptieverschuiving plaatsvinden waardoor de klacht ruimer bekeken kon worden, met verrassende inzichten tot gevolg.

In januari volgt de terugkomdag waarbij ervaringen uit de praktijk met elkaar gedeeld zullen worden. Een mooie, praktische module die aan de reacties van de deelnemers te horen zeer werd gewaardeerd.

Voor meer informatie over scholing door Stichting Emovere, mail naar Klaudi Asbreuk, scholingscoördinator van Stichting Emovere via: scholing@stichtingemovere.nl.

Back To Top