Skip to content

Workshops over pijn, leefstijl en emoties

In enkele workshops gaven Lian Tjon Soei Len en Marjon Oomens een bredere blik op de pijnzorg anno 2023 vanuit twee perspectieven: die van de dokter en van de ervaringsdeskundige.

Zo mochten we twee workshops geven voor ca. 120 artsen op het Congres ‘Gezondheid en Mensbeeld’ van de Academy for Integrative Medicine (AIM) op 2 juni, die goed ontvangen werden. Er waren meer prachtige bijdragen, zoals die van kinderarts Judith Kocken, Esther van de Wal, Jan van der Greef en Giliam Kuijpers en Pascale Bruinen. Lian reflecteerde over deze dag in deze post.

Tijdens het Regionaal Pijn overleg van de anesthesiologen en pijnspecialisten in Noord-Holland deelden we ons verhaal op de VU in Amsterdam en online. Mooie reacties, vragen en gesprekken kwamen hieruit voort. Lees er meer over in deze post.

En op 5 oktober a.s. geven we een webinar ‘Emotionele Leefstijl, de sleutel naar herstel’ voor de Stichting Je Leefstijl als Medicijn, waarin we de deelnemers willen uitnodigen om te kijken naar hun ‘emotionele leefstijl’, en naar de diepere laag die mogelijk onder hun klachten verborgen kan liggen. Hoe vaak sta jij stil bij wat je voelt, bij wat iets met je doet? Waar voel je emoties in je lijf en hoe ga je hiermee om? Aanmelden voor het webinar kan

Back To Top