Skip to content

Vriendenbijeenkomst in voormalig klooster Samaya

Op 8 juli konden we na een lange corona-periode eindelijk weer live bijeenkomen! 40 vrienden ontmoetten elkaar in voormalig klooster Samaya. Een deelneemster deelt haar ervaringen.

Karin: ‘Mijn eerste bijeenkomst van Stichting Emovere was een geweldige verrassing. Hoewel ik wist dat Emovere ruim 300 vrienden had, had ik geen idee dat er zo veel mensen in Nederland zijn die midden in deze materie staan en hem met toewijding uitdragen.

Stichting Emovere begrijpt het belang van persoonlijke connecties onderling en laat veel ruimte om elkaar te leren kennen. Het werd voelbaar dat wij allen met compassie en een persoonlijke wijsheid in het leven staan, en gedurende de bijeenkomst liet iedereen zijn verdedigingsmuurtjes steeds verder zakken.

Het draagvlak van Stichting Emovere wordt groter en de bevlogenheid versterkt. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ik denk dat we met alle mooie Vrienden van Emovere heel ver kunnen komen!’

Doelen van deze bijeenkomst waren om onderling kennis te maken, mee te denken en feedback te geven op activiteiten en te presenteren ideeën en toekomstplannen. Klik hier voor het Programma.

Stichting Emovere organiseert twee keer per jaar fysieke een Vriendenbijeenkomst, en twee keer per jaar een virtuele. De volgende bijeenkomst is virtueel en vindt plaats op woensdag 17 november.

Back To Top