skip to Main Content

Vragenuurtje

Stichting Emovere is gestart met de organisatie van een Vragenuurtje SOLK en chronische pijn. Dit omdat de stichting steeds vaker vragen krijgt, zowel van patiënten als van professionals.

We willen deze vragen uiteraard zo snel en goed mogelijk beantwoorden. In de maanden april, mei en juni willen we uitproberen of het aanbod van een vragenuurtje hierbij een toegevoegde waarde heeft. Zo ja, dan is de intentie dit vragenuurtje structureel vorm te geven.

De bedoeling is dat

  • Iedereen vragen kan stellen mits deze een relatie hebben met (het leven met) onbegrepen klachten (SOLK), waaronder chronische pijnklachten.
  • Er vanuit Stichting Emovere twee mensen aanwezig zijn, in principe een professional en een ervaringsdeskundige, die de vragen beantwoorden
  • Wanneer het niet lukt op dat moment een antwoord te geven, vanwege privacy, de complexiteit van de vraag of anderszins, er op een later moment alsnog een antwoord volgt

Vanwege de techniek is opgave vooraf nodig via vragenuurtje@stichtingemovere.nl. Mensen ontvangen dan een toegangs-link.

De vragenuurtjes staan tweewekelijks gepland op de dinsdagavond van 20.00-21.00 uur.

Klik hier voor de volgende geplande data.

Back To Top