Skip to content

Tweede Masterclass Dr. Howard Schubiner

Dr. Howard Schubiner

Met veel enthousiasme mogen we Dr. Howard Schubiner voor de tweede keer ontvangen in Nederland voor het geven van een masterclass. De kennis die hij deze twee dagen zal delen zal in grote mate hetzelfde zijn als afgelopen jaar. Zijn persoonlijke manier van spreken, diepgaande expertise aangevuld met eigen praktijkervaringen, zullen zorgen voor wederom een interessante en verrassende masterclass. Er zijn al 50 deelnemers aangemeld!

Dr. Schubiner is specialist in interne geneeskunde en klinisch professor aan het Michigan State University College of Human Medicine. Hij is ook één van de oprichters van de PPDA (PsychoPhysiological Disorders Association), de Amerikaanse vereniging voor psychofysiologische klachten, opgericht door zeven vooraanstaande artsen en psychiaters in de US.

Auteur van Unlearn Your Pain, Unlearn Your Anxiety and Depression, co-auteur van Hidden From View en betrokken bij diverse wetenschappelijke publicaties; Dr. Schubiner is een veelgevraagd spreker op congressen en trainingen, in podcasts, korte video’s en webinars.

De masterclass zal plaatsvinden op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 van 09.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en aanmelding: Masterclass by Dr. Schubiner 2024 – Stichting Emovere

Back To Top