Skip to content

This might hurt – LIVE screening en Q&A

Zondag 11 April tussen 18.00 – 20.00 uur is er een live streaming van deze film inclusief Q&A met Dr. Howard Schubiner, Mark Lumley, PhD en de filmmakers Kent Bassett en Marion Cunningham (ook ervaringsdeskundigen).

We bevelen deze film van harte aan!

“This might hurt” is een bijzondere filmdocumentaire over het herstelproces van drie mensen met chronische pijn die een behandelprogramma volgen onder begeleiding van arts en vooraanstaand mind body medicine specialist Dr. Howard Schubiner in de US.

Als samenwerkingspartner hebben we de mogelijkheid je een kortingscode aan te bieden van 15%. De prijs van de film bedraagt dan ongeveer 10 euro. De code die je kunt gebruiken is: EMOVERE.

Door een ticket te kopen ondersteun je deze jonge filmmakers bij de verdere verspreiding van deze film en het gedachtegoed. Stichting Emovere heeft geen belangen in deze film en genereert door aanbod van de kortingscode geen eigen inkomsten.

Klik hier voor de trailer en tickets

Film start exact om 18.00 uur
De streaming begint stipt om 18:00 uur. Je kunt niet pauzeren of terugspoelen, dus log ruim op tijd in op je computer. Een beveiligde link wordt 2 dagen voor de screening naar je gemaild.

Nederlandse ondertiteling?
De film is in het Engels. Heb je voorkeur voor Nederlandse ondertiteling? Stuur dan, nadat je een ticket hebt gekocht, een e-mail naar tmhfilm@gmail.com. Je ontvangt dan een speciale link met Nederlandse ondertiteling, geldig voor de duur van de streaming. Na afloop van de film, om 19.30 uur, kun je weer inloggen in de oorspronkelijke link voor de Q&A (Engels).

Back To Top