Skip to content

Terugblik op de LIVE Vriendenbijeenkomst op 27 maart 2024 in Ede

Vriendenbijeenkomst 27 Maart 2024 In Ede

Patricia Bulter was erbij en vertelt ons erover:
“Wat heb ik weer genoten van de Vriendenbijeenkomst van Stichting Emovere op landgoed Zonneoord. Eerst was er een mooi interactief samenzijn en lunch met meer dan 20 Regio Coördinatoren. We leren elkaar op deze manier steeds beter kennen en dat is super.

Daarna aansluitend de Vriendenbijeenkomst. Er was zoveel belangstelling voor dat helaas meerdere mensen teleurgesteld werden en niet meer konden komen omdat het maximale aantal van 100 mensen bereikt was. Maar voor wie er wel konden zijn, was er een fantastisch programma. Het speeddaten is altijd een mooie manier om nieuwe vrienden te leren kennen. Er werden zeer interessante nieuwtjes en ontwikkelingen gedeeld. Casper Boom liet een trailer zien van de documentaire die hij wil gaan maken en een crowdfunding hiervoor heeft opgezet om deze belangrijke documentaire te kunnen maken.

Er werden weer 6 inspirerende workshops aangeboden van vrienden, voor vrienden. En dan mochten Aleid Winkler en ikzelf een aantal van onze eigen gedichten voordragen en ons ervaringsverhaal delen. Dit was bijzonder om te doen. Ik heb vele reacties ontvangen over hoe mijn verhaal mensen echt heeft weten te raken. Mijn voorgelezen gedichten staan in mijn dichtbundel: Mijn pijn, emoties en gedachten. Goed om te weten dat de opbrengst van dit boek naar Stichting Emovere gaat. Ik kijk in ieder geval weer terug op een fantastisch mooie dag. Wat een warm bad is het altijd! Bedankt allemaal voor de leuke ontmoetingen”.

Stel je voor

Stel je voor
dat je niet stuk bent.
Dat je heel bentVriendenbijeenkomst 27 maart 2024 in Ede
van binnen
en van buiten.
Dat je goed genoeg bent.
Precies goed genoeg
zoals je bent.
Kun je dan zien
waardoor jouw lichaam
niet kan helen?
Kun je dan voelen
waarom je niet kunt zijn
wie je ten diepste bent?
Stel je voor
dat de liefde
het zou mogen zeggen.
Wat zou de liefde
dan voor jou doen?

© Aleid Winkler

Back To Top