Skip to content

Succesvolle start Regionale Verbinding van vrienden van Emovere

Stichting Emovere groeit hard en heeft inmiddels bijna 1000 vrienden! We horen dat er veel behoefte is aan onderlinge ontmoeting en verbinding. Al veel vaker kreeg de stichting de vraag “Wie zit er bij mij in de buurt?

Dit met onderliggende vragen als, met wie kan ik een keer contact opnemen om te sparren, met wie kan ik samen optrekken om het gedachtegoed verder te verspreiden in mijn buurt, of naar wie kan ik eventueel doorverwijzen?

Vanuit de Stichting willen we graag aan deze vragen tegemoet komen.
Na onze mailing hierover meldden vele vrienden zich aan en inmiddels staat de teller op:

  • 242 deelnemers die actief betrokken willen zijn in hun regio
  • 22 regio’s
  • 31 coördinatoren

Wat natuurlijk fantastisch is. Elke regio heeft minimaal een coördinator en bij voorkeur twee, waarvan één ervaringsdeskundige en één professional. Dit initiatief wordt vanuit de stichting gecoördineerd door Hester Seton en begeleid door Marjon Oomens.

We hopen dat we zo ook lokaal steeds meer impact kunnen hebben en het gedachtegoed zich als een olievlek over heel Nederland zal verspreiden. Samen kunnen we het verschil maken voor de gezondheid en het welzijn van velen!

Wil jij ook bij dit initiatief betrokken zijn binnen jouw regio?

  • Ben je al vriend van de stichting? Mail ons dan je postcode en de plaats van waaruit je betrokken wilt zijn, zodat we je kunnen indelen in de juiste regio.
  • Nog geen vriend? Meld je dan hier aan en geef aan dat je ook graag regionaal verbinding zou willen maken. Vul daarvoor ook je postcode en woon/werkplaats in.
Back To Top