Skip to content

Scholingsmodule Miranda Laurant – “Het ontsluiten van jouw innerlijke wijsheid”

Miranda is lector Organisatie van Zorg en Dienstverlening bij de HAN University of Applied Sciences. Zij zet zich in om de zorg te transformeren, met meer aandacht voor holistische zorg én de promotie van (positieve) gezondheid. Haar motto is “Anders voelen, denken en doen”. Dit geldt niet alleen voor professionals, maar ook voor patiënten – eigenlijk voor ons allemaal. Hoe meer wij in staat zijn om verbinding te maken met onze innerlijke wijsheid, hoe meer wij in onze kracht gaan staan.

Een burn-out was voor Miranda de omslag en start van een persoonlijk ontwikkelproces en bewustzijnsgroei. Deze kennis brengt zij graag over, om jou te inspireren als startpunt voor transformatie. Als transformatief energetisch coach begeleidt zij mensen die meer in hun kracht willen staan, meer zingeving willen ervaren en/of vastlopen in het leven.

Miranda neemt je mee naar jouw innerlijke wijsheid. De wijsheid van je drie breinen: hoofd, hart en buikintelligentie. Ook het belang van (hart)coherentie komt aan bod. Via concrete oefeningen laat Miranda je kennismaken met je eigen innerlijke wijsheid, welke blokkades mogelijk in de samenwerking van de drie breinen wordt ervaren en geeft zij praktisch handvatten en oefeningen hoe je met de drie breinen in je dagelijks leven kunt communiceren.

De scholingsmodule zal plaatsvinden op woensdag 13 maart en woensdag 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Back To Top