Skip to content

Online Vriendenbijeenkomst 27 juni 2024

Online Vriendenbijeenkomst 27 Juni 2024

“Je beter voelen, door beter te leren voelen”

We gaan in deze vriendenzoom op zoek naar een manier om het gevoel binnen in ons op te merken en uit te drukken op papier. Dat is een belangrijke hulp bij het werken met en herstellen van aanhoudende (pijn)klachten. We gaan onderzoeken hoe we het innerlijke gevoel vorm kunnen geven op papier. Wees niet bang, het heeft niets te maken met mooi tekenen! Het gaat erom je potlood op papier te bewegen, zoals je van binnen bewogen bent.

Onze ervaren begeleider Saskia de Bruin zal je helpen dat heel eenvoudig te maken. Voor deze sessie is het fijn als je een vel papier klaar legt. Het soort papier maakt niet uit. En iets van kinderlijk tekenmateriaal. Het liefst dikke potloden, wasco of dikke viltstiften. Dikke potloden brengen je bij je spontane kinderlijke expressie, en ze helpen je om er niet “iets moois” van te willen maken. Je hebt minder controle met dikke potloden en dat helpt. Hier vind je meer informatie en uitleg over waarom kindermateriaal zo goed werkt.

Na de gevoelsexpressie gaan we het getekende tot ons laten spreken. Wat zegt de uitdrukking van het gevoel ons? Daarna delen we onze ervaringen in break-out rooms. Samen gaan we op zoek naar hoe we ons diepe gevoel uit kunnen drukken, zodat we er meer mee in contact komen. We gaan ons beter voelen, door beter te leren voelen. Dit soort tekenen is één van de manieren om er mee in contact te komen.

Wil je meedoen? Inschrijven kan hier

Noot: Vanaf 2024 vragen we een bijdrage van 15 euro voor het bijwonen van de Virtuele Vriendenbijeenkomst als tegemoetkoming voor de kosten van de betaalde Zoom techniek en de begeleiding door onze host Saskia de Bruin.

Back To Top