Skip to content

OERsterk podcast update met Marjon Oomens! Inmiddels meer dan 15.000 keer bekeken/beluisterd!

Veel dank voor het overweldigende aantal positieve en hartverwarmende reacties op deze podcast! Honderden nieuwe volgers op social media en nieuwe vrienden die de stichting willen ondersteunen in de bewustwording en verspreiding van het gedachtegoed in Nederland stroomden toe.

  • De podcast is inmiddels meer dan 15.000 keer bekeken/beluisterd!
  • 260 nieuwe vrienden brengt het totaal nu op bijna 600 vrienden
  • Nieuwe volgers erbij op onze LinkedInFacebook en Instagram
  • Vele complimenten over onze stichting, de websites, vragen en aanbiedingen voor actieve inzet voor de stichting

Geweldig, hartelijk dank

Nog niet gezien of beluisterd? Klik op de video link om te kijken of luister via spotifyapplegoogle podcasts of direct.

 

Marjon Oomens is directeur van Stichting Emovere en vertelt in deze OERsterk podcast haar eigen ervaringsverhaal en waarom zij samen met andere ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals deze non-profit stichting heeft opgericht.

Het gesprek gaat oa over het verband tussen verdrongen emoties en aanhoudende lichamelijke klachten en chronische pijn, bewustwording en de juiste kennis als helend medicijn, het verschil tussen denken en doorvoelen, herprogrammering van je hersenen, de oorzaak van de oorzaak aanpakken, substitutieklachten, hoe onze reguliere gezondheidszorg onvoldoende antwoord heeft, de visieverschuiving en bredere blik op gezondheid en klachten die nodig is in gezondheidszorg en maatschappij, en de noodzaak voor meer lichamelijk en emotioneel bewustzijn bij zorgprofessionals.

Back To Top