Skip to content

Nieuws uit de Regio: Zeeland

Regio Bijeenkomst Zeeland

In de provincie Zeeland zijn we inmiddels 1 jaar actief als de Zeeuwse vrienden van Stichting Emovere. We komen 3x per jaar fysiek bij elkaar en zijn dan gemiddeld met 4 tot 6 personen aanwezig. Voordat we als zelfstandige regio actief werden, waren we onderdeel van de regio Zuid-West Brabant. Voor degenen die hier behoefte aan hebben, kunnen we nog steeds online aansluiten. Inmiddels hebben we in Zeeland onze 4e bijeenkomst achter de rug en weten we onderling steeds beter wat we onze patiënten en elkaar te bieden hebben. Daarnaast delen we onze kennis en expertise en attenderen we elkaar op interessante boeken, bijeenkomsten, scholing en video’s.
De komende tijd gaan we het accent leggen op de verhalen van ervaringsdeskundigen en het promoten van Stichting Emovere in de provincie Zeeland.

Wil je ook aansluiten bij een Regio?

Wil jij je ook actief inzetten voor activiteiten en contact krijgen met andere vrienden van Stichting Emovere in jouw eigen regio? Meld je dan aan op de pagina “Word vriend”. Door middel van het invullen van je postcode en woon/werkplaats geef je toestemming andere Emovere vrienden te willen ontmoeten in jouw regio. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt je aanmelding doorgegeven aan de desbetreffende regio coördinator. Ben je al vriend van Stichting Emovere? Mail dan je postcode en woonplaats aan info@stichtingemovere.nl

Voor meer informatie: www.stichtingemovere.nl/regios

Back To Top