Skip to content

Nieuws uit de Regio: Twente

Nieuws Uit De Regio Twente

In het najaar van 2022 zijn we voor het eerst gestart met 2 online bijeenkomsten. Begin dit jaar hebben we de eerste fysieke bijeenkomst gehad en onlangs alweer de 3e fysieke bijeenkomst in Borne. Onze groep bestaat uit diverse mensen met werkzaamheden in verschillende disciplines. De meesten zijn zorgprofessionals. Een aantal van deze zorgprofessionals zijn ook ervaringsdeskundigen. Omdat er elke keer nieuwe mensen bij komen, is er de laatste keer voor gekozen om een interactieve kennismaking te houden. Er ontstonden leuke en open gesprekken.

In de bijeenkomsten worden ook altijd nuttige info en nieuwtjes vanuit Stichting Emovere gedeeld. Maar ook worden er voorstellen gedaan om samen dingen te ondernemen, zoals de Theater boekentoer ‘Gevoel doet ertoe’ in Dalfsen en de theatervoorstellingen van Richard de Leth en Bram Bakker. Allemaal voorstellingen die raakvlakken hebben met Stichting Emovere.

De volgende keer gaan we starten met het geven van korte presentaties of workshops aan elkaar. Zo kunnen we elkaars werkwijze nog beter leren kennen en ervaren. Voor verwijzingen en/of samenwerking is dit erg helpend. De eerste onderlinge verwijzingen hebben al plaats gevonden.

We blijven elkaar stimuleren om het gedachtengoed van Stichting Emovere te verspreiden in ieders eigen netwerken. We kijken uit naar nog heel veel mooie warme ontmoetingen waarbij zowel zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen samen kunnen optrekken in het mooie Twente om Stichting Emovere meer op de kaart te zetten.

Back To Top