Skip to content

Nieuws uit de Regio: Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Op 21 oktober 2022 zijn we begonnen met 11 enthousiaste en betrokken leden. Vorig jaar hebben we een enorme groeispurt gemaakt en inmiddels staat de teller op 36! We zien elkaar eens in de drie maanden. De groep bestaat uit deels ervaringsdeskundigen, deels therapeuten/coaches of een combinatie van beiden. De grote gemene deler is onze interesse en nieuwsgierigheid naar alles wat te maken heeft met aanhoudende klachten en de rol van de emoties hierin. Rode draad bij de bijeenkomsten is kennis omtrent dit onderwerp delen en verspreiden. Denk aan toelichten van behandelwijzen, het luisteren naar de ervaringsdeskundigen, het delen van informatie die er gevonden of ontdekt is en intervisie.

We hebben gebrainstormd over hoe we het gedachtegoed van Emovere kunnen verspreiden binnen de regio en hopen daar dit jaar handen en voeten aan te geven. Vanwege de grote stroom aan nieuwe leden hebben we sinds kort een smoelenboekje wat heel prettig werkt voor nieuwkomers maar ook voor het doorverwijzen van mensen naar andere therapeuten of behandelaars in de regio met aanvullende of andere expertises. Er zijn immers vele wegen naar Rome.

Wil je ook aansluiten bij een Regio?

Wil jij je ook actief inzetten voor activiteiten en contact krijgen met andere vrienden van Stichting Emovere in jouw eigen regio? Meld je dan aan op de pagina “Word vriend”. Door middel van het invullen van je postcode en woon/werkplaats geef je toestemming andere Emovere vrienden te willen ontmoeten in jouw regio. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt je aanmelding doorgegeven aan de desbetreffende regio coördinator. Ben je al vriend van Stichting Emovere? Mail dan je postcode en woonplaats aan info@stichtingemovere.nl

Voor meer informatie: www.stichtingemovere.nl/regios

Back To Top