Skip to content

Nieuws uit de regio: Midden-Brabant, Zeeland, België

Onze groep bestaat uit ruim 30 mensen. We komen ongeveer 1 x per 2 maanden bij elkaar in een online bijeenkomst. Meestal zijn er dan zo’n 10 deelnemers. De groep bestaat uit zowel behandelaars als ervaringsdeskundigen. Recent is er een aparte groep in Zeeland opgestart.

We zoeken naar een vorm hoe we het gedachtegoed van Stichting Emovere in de regio kunnen verspreiden. We waren dan ook blij dat de Emovere Theater Boekentour onze regio aandeed. Op woensdag 21 juni vond deze plaats in Tiliander Cultuurcentrum te Oisterwijk. Er waren ruim 80 mensen. Dit was ook een mooi moment om elkaar weer live te treffen en wat beter te leren kennen. En natuurlijk om weer meer mensen in contact te brengen met Stichting Emovere.

We werken aan een gezamenlijk document waarin elke behandelaar op één A-4 over zijn praktijk vertelt, zodat we beter weten wat ieders specialiteit is en eventueel kunnen verwijzen. De eerste samenwerkingen zijn ook al tot stand gekomen. En een van de ervaringsdeskundigen heeft haar eigen podcast: The New Mi.

Regiocoördinator: Rins Sparnaaij, Verslag: Karien Vissers

Back To Top