Skip to content

Nieuws uit de Regio: Amersfoort

Volgende week komt de regiogroep in Amersfoort alweer voor de vierde keer bij elkaar. Onze groep is inmiddels gegroeid naar 24 vrienden. Vanwege de grote groep zullen we niet zo snel tegelijkertijd samen komen. Daarom is er online een regionale nieuwsbrief ontstaan, zodat iedereen op de hoogte kan blijven. Daarin staat een terugkoppeling van bijeenkomsten, stellen vrienden zich online voor en hebben we een rubriek waar iedereen tips en activiteiten uit de regio kan insturen.

Kennismaken is dit eerste jaar de belangrijkste pijler in onze ontmoetingen. Iedere bijeenkomst is er de ruimte om verder kennis te maken met iemands ervaring of expertise. Zo heeft tijdens de vorige ontmoeting een ervaringsdeskundige zijn herstelverhaal gedeeld. En aankomende week laat een professional via een tekenopdracht wat van haar werk ervaren.

Onder een deel van de groep leeft ook de behoefte om elkaar te vinden voor overleg en samenwerking. We zijn nog zoekende hoe we dit willen vormgeven. Een eerste stap is gezet door een contactlijst op te stellen. Ook is het een onderwerp van gesprek hoe we het gedachtegoed van Emovere in onze regio kunnen verspreiden. Ook bekijken we of de documentaire van Michelle Kraaij in Amersfoort of Leusden vertoond kan worden.

Marlous de Boer, Regio coördinator Amersfoort

Back To Top