Skip to content

Nieuw Bestuurslid Adnan Mirza stelt zich voor

Adnan Mirza

“Mijn kennismaking met herstel door aandacht voor emoties kwam in 2016 toen ik, wat ik toen dacht, een ernstige rugblessure had. Ik kon moeilijk gewicht op mijn hielen zetten, laat staan lopen. Toen een vriend het boek ‘Healing Back Pain’ van John Sarno voorstelde, omarmde ik het graag als alternatief voor wat een uitdagend medisch pad vol onzekerheid leek. Binnen een paar dagen nadat ik de visie en technieken uit het boek had toegepast, liep ik niet alleen weer comfortabel, maar kon ik ook weer volop sporten, alsof er nooit iets was gebeurd.

Het natuurlijke helende potentieel van contact maken met onze emoties gaat helaas schuil achter een hardnekkige beperkende overtuiging in moderne samenlevingen. Namelijk dat lichaam en geest gescheiden zijn, terwijl niets minder waar is. Met miljoenen mensen in Nederland (en meer dan een miljard mensen wereldwijd) die lijden aan pijn/klachten die niet kunnen worden gekoppeld aan een fysieke oorzaak, kan Stichting Emovere een significante impact hebben op het bouwen aan een gezondere wereld door dergelijke kennis en bewustzijn aan meer mensen aan te reiken.
Ik kijk ernaar uit om mijn strategische expertise toe te voegen aan de capaciteiten van het team, de vele vrijwilligers en de gestaag groeiende gemeenschap van mensen die al betrokken zijn – en samen deze impact te maken.”

Adnan is strateeg, directeur van Heartbeat Ventures en auteur van “Wholehearted: Finding Purpose, Taking the Leap and Doing the Best Work of Your Life”. Hij heeft ruim 30 jaar internationale ervaring in multinationals, start-ups en organisaties met een sociale impact, en meer dan 20 jaar als strategieconsultant in de hightech-, biowetenschappen- en gezondheidssector.

Back To Top