Skip to content

Master Class Dr. Howard Schubiner: primeur voor Nederland

Eén van de hoogtepunten van dit voorjaar was wel de zeer geslaagde tweedaagse Master Class van Dr. Howard Schubiner: ‘Reconsidering chronic pain and associated conditions: The role of the brain in causation and curing’.

Dankbaar kijken we terug op deze bijzondere en inspirerende dagen, en op de eerste keer dat Dr. Schubiner in Nederland trainde!

Maar liefst 85 deelnemers hebben hem leren kennen als een zeer bescheiden, liefdevolle, wijze arts met een bredere kijk op ‘pijnklachten’. Hij deelde op luchtige en humoristische manier de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschappen en het belang van onbewuste verdrongen emoties bij pijn en aanhoudende lichamelijke klachten. Assessment of mind body conditions, Provocative testing, Pain Reprocessing Therapy en Emotional Awareness and Expression Therapy werden door de deelnemers in de praktijk gebracht en in wisselende samenstellingen geoefend.

Twee geweldige dagen, die we ons nog lang zullen heugen. Voor degenen die er deze keer niet bij konden zijn… de afspraak staat al met Dr. Schubiner voor een volgende keer!

Back To Top