Skip to content

Kijk- en Luistertips

The New Mi – van overleven naar Léven

Na duizenden reacties op haar LinkedIn post over haar herstel van aanhoudende lichamelijke klachten werd Milou Pelle benaderd door Linda en werd een interview geplaatst op Linda.nl.

Na een hersenschudding (dec ’17) herstelde Milou niet. Een lange zoektocht volgde en ze kreeg de diagnoses als PCS (Post Commotioneel Syndroom), NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en SOLK. De klachten werden steeds erger, haar wereld kleiner en mentaal werd het steeds zwaarder. Geen enkele behandeling hielp écht.

Na jaren en tig therapieën, bleek herstel tóch mogelijk. De holistische visie van Dr. Sarno kwam op haar pad en ze begon eindelijk te herstellen. Deze andere aanpak (emotionele benadering voor aanhoudende/chronische klachten, mind-body) zorgde ervoor dat Milou de vicieuze cirkel zelf kon doorbreken.

Dat was heel intens. Geen quick fix. Uiteindelijk kreeg ze haar leven terug, door:
– (brein)kennis; bewustwording en haar onbewuste brein herprogrammeren
– duiken in (onbewust verdrongen) emotionele wereld; van denken naar voelen
– kalmeren van zenuwstelsel
– activeren en toepassen van ‘indifference’
– focus op léven, lol, zelfcompassie

Milou zet zich net als vele ervaringsdeskundigen in om deze bredere visie die Emovere ook uitdraagt meer aandacht te geven. Dat is geweldig en ook zo nodig om anderen ook meer mogelijkheden te bieden voor herstel.

Je kunt Milou volgen via haar Podcast The New Mi – van overleven naar léven en Instagram: @the_new_mi_

Back To Top