skip to Main Content

Indrukwekkende première documentaire Michelle Kraaij

Première “Mijn reis naar een pijnvrije toekomst”Michelle Kraaij (23)

Op 18 mei was het dan zover: de première van de documentaire ‘Mijn reis naar een pijnvrije toekomst’ over het herstel van 15 jaar aanhoudende lichamelijke klachten van Michelle Kraaij, die zij samen met producent Erik Jumelet realiseerde. Het was een prachtige avond met 160 aanwezigen in Theater Streams De Breede Beek in Nijkerk!

Michelle vertelt: “Het kan niet anders, dan dat ik toch nog even terug moest denken aan september 2020. Toen ik nog dagelijks op bed lag, lijdend met de gedachte dat ik met de hevige pijn in m’n lichaam moest leren leven. Vanuit wanhoop en vertrouwen dat het anders kon, startte ik een blog en ontmoette kort daarna Stichting Emovere. 
Een jaar later liep ik een halve marathon en nog een half jaar later, stond ik op de rode loper van mijn eigen première! Het is onbeschrijflijk hoe in 1,5 jaar tijd je leven drastisch kan veranderen en de wereld er ineens een stuk mooier uit kan zien. Af en toe moet ik mezelf nog steeds even knijpen om me te beseffen dat ik niet langer droom, maar echt pijnvrij ben.
Ik hoop dat deze documentaire mag bijdragen aan een verbreding van kennis voor de medische wereld en dat deze zienswijze net zo onbeschrijflijk veel voor lotgenoten mag betekenen als voor mij.”

Vervolg
Momenteel wordt er Engelse ondertiteling voor de documentaire gerealiseerd en zijn er enkele lijntjes naar contacten in de radio- en televisiewereld uitgezet. De intentie is om de documentaire zo laagdrempelig mogelijk en voor een zo groot mogelijk publiek beschikbaar te stellen.

Heb je of ken je iemand met communicatie ervaring om deze documentaire de aandacht te geven die ze verdient? Of iemand met connecties in de radio/televisiewereld? Laat het ons weten via painkillersbymies@gmail.com

In ieder geval zal de documentaire exclusief worden vertoond voor vrienden van Stichting Emovere op onze Vriendenbijeenkomst op 28 September in Ede!
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu alvast in via deze link!

Back To Top