Skip to content

Geslaagde scholingsmodules Marieke Gielen en Esther Drost

Marieke Gielen startte in januari met de scholingsmodule ‘ervaringsgerichte reis naar zelfzorg, zelfhelend vermogen en transformatie’, speciaal voor zorgprofessionals. Een mooie groep van 20 deelnemers hebben twee dagen mogen genieten van een eigen ervaringsgerichte reis. Door middel van verschillende oefeningen en interventies kwam er bewustzijn op eigen blokkades, angsten, beschermings- en coping mechanismen en alle identificaties hiermee. Het doel van deze scholing was er om dichter naar jezelf te groeien, want dan sta je automatisch dichter bij de patiënt of cliënt.

Esther Drost nam het stokje over met: ‘online werken met klanten en emotionele blokkades’. Maar liefst 27 deelnemers zaten 3 woensdagavonden online te luisteren naar haar kennis en ervaringen. Enerzijds hebben de deelnemers geleerd wat er nodig is om online te werken en wat de voordelen hiervan zijn. Anderzijds is er geleerd over de meest voorkomende emotionele blokkades en het benoemen hiervan. In break-rooms is er onderling geoefend.

Klaudi Asbreuk en Marja Ooms, scholings-team

Alle scholingen werden tot nu toe gemiddeld als goed tot zeer goed geëvalueerd. Daar zijn we heel blij mee. Er is altijd ruimte voor groei. De feedback en suggesties nemen we mee naar het tweede scholingsseizoen dat in september weer start, met twee scholingen in het najaar. Nadere informatie volgt in de loop van Juni!

Back To Top