Skip to content

eLearning: gratis aanbod verlengd tot 1 oktober 2024 en nieuwe functionaliteit

Het nieuwe eLearning programma dat ontwikkeld is door Stichting Emovere en Therapieland met behulp van ZonMw/Health Holland subsidie, wordt goed ontvangen! Sinds de live gang op 1 november 2023 is het programma is inmiddels al 1500 keer gebruikt en de reacties zijn positief.

Dit online leerprogramma is gemaakt voor mensen die chronische pijn of andere aanhoudende lichamelijke klachten hebben waarvoor geen fysieke oorzaak is gevonden. Met video’s, uitleg, animaties en oefeningen biedt het programma inzicht in de relatie tussen deze klachten en onderdrukte emoties, gedrag, gedachten en gevoelens. Herstelde ervaringsdeskundigen delen hun verhalen en er worden mogelijke herstelopties aangereikt.

Let op: De gratis toegang tot het programma wordt verlengd van 1 juni naar 1 oktober 2024!

Ook wordt er eind mei een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het programma: een verkorte module (‘sociale omgeving’) voor naasten van iemand die aanhoudende (pijn)klachten heeft. Deze module biedt op verkorte wijze meer inzicht in de Mind Body benadering en geeft tips en handvatten om de dierbare die last heeft van aanhoudende (pijn)klachten beter te begrijpen en te kunnen ondersteunen.

Dus pak je kans als je het programma nog niet gebruikt hebt, of geef het door! Het programma is beschikbaar via deze link.
Hier kun je je registreren en daarna met je account het programma in.
De flyer over het online programma vind je hier.

Back To Top