Nieuw!
Verdiepende scholingsmodules

Programma scholingsmodule
‘Je lichaam leren gebruiken voor werkelijke verandering.’
De taal van je lichaam leren verstaan en de functie begrijpen van pijn en emoties. Leer deze te verwerken met je lichaam als leraar.
Door Hilde Bolt.

Datum: 24 november 2022 en 16 februari 2023
Tijd: 13.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur
Locatie: Landgoed Zonneoord, in Ede
Kosten: € 149,50
Meld je aan via dit Aanmeldformulier

Vragen over vervoer of anderszins, mail naar scholing@stichtingemovere.nl

De scholingsmodules zijn alleen toegankelijk voor Vrienden van Stichting Emovere. Nog geen vriend en ondersteun je het gedachtegoed? Meld je dan hier aan als vriend.

Pas na betaling is je deelname definitief. Een week voor aanvang is er geen restitutie van je deelname kosten meer mogelijk. Een factuur wordt indien gewenst na ontvangst van je aanmeldformulier naar je toegestuurd.

Digitale vragenuurtjes
over
SOLK en chronische pijn

Nieuw!
Tweewekelijks op Donderdagavonden
speciaal voor ouders
van 20.00-21.00 uur

• Vragenuurtje speciaal voor ouders van kinderen en jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten.

Heb je een vraag en wil je je opgeven?
    Klik hier voor data en aanmelding.

Tweewekelijks op Dinsdagavonden
van 20.00-21.00 uur

• Voor patiënten en professionals met vragen over onbegrepen klachten (SOLK/ALK), waaronder chronische pijnklachten.
  • Vanuit Stichting Emovere zijn een professional en een ervaringsdeskundige aanwezig die vragen beantwoorden
  • Wanneer het niet lukt op dat moment een antwoord te geven vanwege privacy, de complexiteit van de vraag of anderszins, wordt dit op een later moment opgevolgd

Heb je een vraag en wil je je opgeven?

Klik hier voor data en aanmelding.

Vriendenbijeenkomsten
Stichting Emovere in 2022

Save the dates!

• VIRTUEEL: Donderdag 24 November 20.00 – 21.30 uur (Zoom)
Thema: wat is je innerlijke drijfveer? Deze bijeenkomst wordt geleid door Saskia de Bruin.

Aanmelden voor alle data kan via:
vriendenbijeenkomst@stichtingemovere.nl

• FYSIEK: Woensdag 29 Maart (15.00 – 21.00 uur, Landgoed Zonneoord, Ede)