skip to Main Content

AGENDA

Samen beter. Webinar over SOLK met Dr. Juriaan en  ervaringsdeskundigen

Woensdag 21 april
Gratis toegankelijk

Ervaringsdeskundige Jan van Rosmalen vertelt over zijn vele levensjaren met (pijn)klachten en hoe het is gelukt te herstellen.

Huisarts en auteur van het boek ‘Van klacht naar kans’ Juriaan Galavazi vertelt over zijn visie op wat fysieke klachten ons willen zeggen en over de wijze waarop hij mensen begeleidt.

Na afloop van het plenaire deel, is er de mogelijkheid om in kleinere groepen in gesprek te gaan met een (ex)SOLK patiënt / ervaringsdeskundige in diverse break-out rooms. U kunt hen uw vragen voorleggen.

Dit Webinar wordt georganiseerd door Proscoop en de initiatiefgroep SOLK adherentiegebied Saxenburgh Medisch Centrum. Voor meer info en aanmelding klik hier.

2e Vrienden
Bijeenkomst

Datum: volgt zodra de corona-situatie dit toelaat
Tijd: 17:00 – 20:30 uur
Kosten: 15 euro
Locatie: Landgoed De Scheleberg
Immenweg 15, Lunteren

Graag nodigen wij de Vrienden van Stichting Emovere uit voor een face-to-face bijeenkomst op het centraal gelegen Landgoed De Scheleberg nabij Ede.

Doelen van deze bijeenkomst
Meedenken en feedback geven op toekomstplannen, inventariseren van ideeën en verwachtingen, onderling kennismaken en uitwisselen van ervaringen. Klik hier voor het Programma.

Alleen toegankelijk voor Vrienden op basis van aanmelding (ook ivm corona maatregelen)

De relatie tussen Preventie, Jeugd-GGZ, SOLK & @ease

Voorjaar 2021 organiseert de Guus Schrijvers Academie een congres om kennis en inzichten, knelpunten, vraagstukken en mogelijke oplossingen ten aanzien van de geestelijke gezondheid van onze jeugd uit te wisselen.

Wico Mulder, jeugdarts Adolescenten/ Arts Maatschappij & Gezondheid bij het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) gaat dan in op de vraag:
Hoe kunnen we kwetsbaarheden in de adolescentie (jongeren 14-23 jaar), tijdig signaleren om de kans op aanhoudende (onbegrepen) lichamelijke klachten te verkleinen of zelfs te voorkomen?

Het bespreekbaar en inzichtelijk maken van emoties en gevoelens in relatie tot gezondheid heeft preventieve meerwaarde voor de gezonde ontwikkeling van kinderen.

Klik hier voor meer informatie

Back To Top