Vrienden

Tijd: 17:00 – 20:30 uur
Kosten: 25,00 euro
Locatie: Samaya, Hollendewagenweg 20, Werkhoven

Graag nodigen wij de Vrienden van Stichting Emovere uit voor een bijeenkomst in het voormalig klooster Samaya, centraal gelegen in midden Nederland nabij Utrecht: www.samaya.nl.

Doelen van deze bijeenkomst
Onderlinge kennismaking, meedenken en feedback geven op activiteiten en te presenteren ideeën en toekomstplannen. Klik hier voor het Programma.

Gegeven de huidige corona-maatregelen is er plaats voor maximaal 46 mensen.

Wil je er ook bij zijn? Meld je dan aan via info@stichtingemovere.nl

Alleen toegankelijk voor Vrienden op basis van aanmelding (ook ivm corona maatregelen)

Vragenuurtje
(digitaal)

Vanaf April 2021 is Stichting Emovere gestart met de organisatie van een Vragenuurtje SOLK en chronische pijn. Dit omdat de stichting steeds vaker vragen krijgt, zowel van patiënten als van professionals.

De bedoeling is dat
– Iedereen vragen kan stellen mits deze een relatie hebben met (het leven met) onbegrepen klachten (SOLK), waaronder chronische pijnklachten.
– Er vanuit Stichting Emovere een professional en een ervaringsdeskundige aanwezig zijn die de vragen beantwoorden
– Wanneer het niet lukt op dat moment een antwoord te geven, vanwege privacy, de complexiteit van de vraag of anderszins, dit op een later moment wordt opgevolgd

Het Vragenuurtje vindt plaats op Dinsdagavond van 20.00-21.00 uur
• 6 en 20 juli
• 3, 17 en 31 augustus

Data vanaf September volgen.

Heb je een vraag en wil je je opgeven? Dat kan via info@stichtingemovere.nl.
Daarna ontvang je de zoom link voor de betreffende avond.