skip to Main Content

AGENDA

Webinar SOLK en kinderen:
professionals aan het woord

Datum: donderdag 7 oktober 2021
Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Kosten: gratis

Webinar over de 6 nieuwe verhalen op Zie Mij Nu. Na een serie verhalen met de jongere centraal, zoomen we nu in op professionals. Zij vertellen hoe zij, vanuit hun visie, kinderen en jongeren met SOLK begeleiden.

In de vorm van een ronde tafel gesprek zullen Annemarie Semeijn, Yara van Gendt en Michelle Kraaij met elkaar in gesprek gaan. Dit onder leiding van Roeline van Driel, adviseur bij Proscoop.

Annemarie Semeijn is integratief arts, coach en counselor, gespecialiseerd in de mind-body geneeskunde en voormalig huisarts. Yara van Gendt is sportpsycholoog en begeleidt topsporters op Papendal. Michelle Kraaij is orthopedagoge en ervaringsdeskundig jongere.

Onder de noemer “Zie mij nu” hebben Alles is Gezondheid, Proscoop, Stichting Emovere, NCJ en iPH de handen ineen geslagen om een andere benadering van SOLK bij jongeren voor het voetlicht te brengen.

Aanmelden voor het Webinar op 7 oktober

Vragenuurtje
(digitaal)

Vanaf April 2021 is Stichting Emovere gestart met de organisatie van een Vragenuurtje SOLK en chronische pijn. Dit omdat de stichting steeds vaker vragen krijgt, zowel van patiënten als van professionals.

Het Vragenuurtje vindt tweewekelijks plaats op Dinsdagavonden van 20.00-21.00 uur.

De bedoeling is dat

  • Iedereen vragen kan stellen mits deze een relatie hebben met (het leven met) onbegrepen klachten (SOLK), waaronder chronische pijnklachten.
  • Er vanuit Stichting Emovere een professional en een ervaringsdeskundige aanwezig zijn die de vragen beantwoorden
  • Wanneer het niet lukt op dat moment een antwoord te geven, vanwege privacy, de complexiteit van de vraag of anderszins, dit op een later moment wordt opgevolgd

Heb je een vraag en wil je je opgeven?
Klik hier voor data en aanmelding.

 

 

 

Virtuele Vriendenbijeenkomst

Datum: woensdag 17 november 2021
Tijd: 20:00 – 21.30 uur
Kosten: gratis

Save the date
Programma details volgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top