Zie mij Nu: Hoe dan?

Datum: donderdag 23 november 2021
Tijd: 15.30 – 18:00 uur
Kosten: gratis

Veel zorgverleners vinden de zorg voor patiënten/kinderen/jongeren met SOLK lastig en uitdagend. Op 23 november organiseert Proscoop, in samenwerking met de partners van de website Zie mij Nu, een digitale praktijkmiddag. Tijdens deze (digitale) praktijkmiddag bieden we praktische tips, tools en inzichten van andere professionals. Handvatten om gelijk mee aan de slag te kunnen bij de behandeling van mensen met SOLK.

Aan de 30 workshops die zullen worden gegeven, werken vele vrienden van Stichting Emovere mee. Het volledige workshopsoverzicht vindt u hier.

Aanmelden voor de praktijkmiddag op 23 nov kan via deze link

Vragenuurtje
(digitaal)

Vanaf April 2021 is Stichting Emovere gestart met de organisatie van een Vragenuurtje SOLK en chronische pijn. Dit omdat de stichting steeds vaker vragen krijgt, zowel van patiënten als van professionals.

Het Vragenuurtje vindt tweewekelijks plaats op Dinsdagavonden van 20.00-21.00 uur.

De bedoeling is dat

• Iedereen vragen kan stellen mits deze een relatie hebben met (het leven met) onbegrepen klachten (SOLK), waaronder chronische pijnklachten.
  • Er vanuit Stichting Emovere een professional en een ervaringsdeskundige aanwezig zijn die de vragen beantwoorden
  • Wanneer het niet lukt op dat moment een antwoord te geven, vanwege privacy, de complexiteit van de vraag of anderszins, dit op een later moment wordt opgevolgd

Heb je een vraag en wil je je opgeven?
Klik hier voor data en aanmelding.

Virtuele Vriendenbijeenkomst

Datum: woensdag 24 november 2021
Tijd: 20:00 – 21.30 uur
Kosten: gratis

Op 24 november nodigen we Vrienden van Stichting Emovere graag uit om elkaar te ontmoeten, deze keer virtueel (zoom). In het voorjaar komt er weer een fysieke bijeenkomst. Het is goed om nu en dan in verbinding met elkaar te zijn. Zo houden we voeling met onze missie en inspireren we elkaar.

We geven een update over de activiteiten en voortgang van Stichting Emovere.

Daarna maken we nader kennis met elkaar aan de hand van een vraag, deze keer buigen we ons over: Wat is een kern aspect van de weg naar herstel?

Wat heeft iemand nodig om een U-bocht te kunnen maken? Is dat kennis, een persoonlijke ontdekking, gehoord worden, voelen, hulp krijgen, en welke hulp dan?

Aanmelden kan middels een mail aan info@stichtingemovere.nl