Vriend worden? Meld je aan!

Stichting Emovere zet zich ervoor in om de visie en benadering zoals beschreven op deze website te integreren in onze gezondheidszorg en maatschappij. Om dit te kunnen realiseren, is het van groot belang om zichtbaar te maken dat dit gedachtegoed door vele mensen wordt gedragen.

Kun jij je vinden in dit gedachtegoed? Ondersteun dan het Manifest door onderstaand formulier in te vullen.

Na ontvangst van je formulier worden je naam, beroep en eventuele ervaringsdeskundigheid op de website vermeld onder het kopje Onze Vrienden. Je bent verder tot niets verplicht.

Stichting Emovere zal enkele malen per jaar een nieuwsbrief verzenden over relevante ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Geef dit dan aan op het formulier.

Ik ondersteun Stichting Emovere ook graag middels een
donatie

Alvast bedankt!

Door gebruik te maken van dit formulier, ga ik akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Stichting Emovere. Ik geef Stichting Emovere toestemming om mijn voornaam, achternaam, beroep en eventuele ervaringsdeskundigheid op de Vriendenlijst op deze website te plaatsen. Indien ingevuld, mogen mijn postcode, woonplaats en overige gegevens ook gedeeld worden met regionale coördinatoren van de stichting ten behoeve van het uitnodigen voor regio activiteiten, en gedeeld worden met andere vrienden van Emovere in mijn regio. In de footer onderaan de website staat ons privacy beleid.